fredag, januari 20, 2006

I.D

Det kan tänkas att det blir ett i.d-fan av mig med. Tekniken är uppenbarligen allt, det känns helt annorlunda nu än när jag testade det förra gången.
Mina ilsket röda plitor har full täckning utan att jag för den skull ser ut som ett livlöst lakan. Ska fundera på det här.

19 Comments:

Anonymous Anonym said...

i.d makeupen är helt underbar. Har haft deras produkter i ett halvår och vill inte ha något annat. Hade tidigare både chanel och diverse andra märken men nu är det bara i.d som gäller. Köpte min burk med foundation 9 juni och den tog helt slut igår. Har haft den varje dag.
Har aldrig haft så fin hud som nu. Kunde annars förut få diverse småfinnar men inga sånna nu. Antar att det är för att produkterna är så rena.
Har även mineral veil. Toppen,
Köpte även en ögonskugga som man kan ha som rouge samt på läpparna om man doppar ett läppbalsam på stick i burken.
Hoppas du fastnar för dessa produkter.

2:49 em  
Anonymous Anonym said...

Har också provat i.d en gång och blev helt såld! Men... det är ju så dyrt eller... är det kanske värt det? Resultatet var helt fantastiskt!!!

3:19 em  
Blogger helena said...

ja, det blir slant när man köper det första gången. om det är värt det eller inte är nog väldigt personligt.

3:24 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har testat i.d foundation och resultatet det ser bra ut i spegeln men jag tycker att huden känns konstig att ta på. Torr och sträv på nåt vis. Gör jag fel då eller blir det så på er med?

4:08 em  
Anonymous Anonym said...

Ja jag vet inte heller hur jag ska förhålla mig till i.d. Gillar att den är så lätt och "fräch", men tycker också att huden känns lite konstig efteråt.
Så nu penslar jag bara på den över min andra foundation (Maxfactor, den med två delar) som trots det låga priset har impat på mig.

4:22 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker i.d är toppen! Använder inget annat sedan 1 år tillbaks och har säkert halva burken kvar, men då använde jag inte så mkt i somras. Om man grundar rätt så blir huden len och fin, inte alls sträv som ngn tyckte. Avsluta med Minral Veil för perfekt och hållbart resultat. Om man beaktar hur drygt och bra det är så är det absolut prisvärt enligt mig!

4:31 em  
Blogger helena said...

det blir ju en rätt stor kostnad första gången, med borsten och allt. Men prisvärt är det säkert med tanke på drygheten.

Jag upplever inte att min hy är sträv nu, och det stramar inte heller.

Jag har ingen mineral viel på och nu ser jag att det börjar bli blankt på näsan, men fyra timmar höll det sig och det är klart godkänt.

4:46 em  
Anonymous Anonym said...

Hej. jag är väldigt nyfiken på att pröva på i.d Men vart får man tag i det? Bor i Malmö...

8:42 em  
Blogger helena said...

Har du kollat med olika hudsalonger? Jag vet faktiskt inte om id säljs i vanliga butiker.
Annars går det att köpa i hudotekets webshop. www.hudoteket.se

9:33 em  
Anonymous Anonym said...

Jag köpte mitt på hudoteket.se, superservice! Beställde en söndag, tisdag förmiddag hade jag paketet i brevlådan! Svårslaget!

2:34 em  
Blogger helena said...

ja, de är kanon där :)

4:49 em  
Anonymous Anonym said...

Är inte i.d IsaDora?

6:09 em  
Blogger helena said...

Nej i.d kommer från Bare escentuals och har inget med isadora att göra.
Här kan du läsa mer:
http://www.hudoteket.se/html/id_makeup.html

11:53 em  
Blogger Britta said...

Vilken produkt är det du använt? Är det foundation möjligtvis? Jag är ute o letar efter en ny, men jag har svårt att hitta någon som är riktigt bra.

7:02 em  
Blogger helena said...

ja, det är deras foundation och på kinderna har jag deras "glee".

7:08 em  
Anonymous Anonym said...

Anonymous:
Du kan få tag på i.d på "vild och vacker" i Malmö (tror dom har en hemsida med samma namn), ligger nära kronprinsen.

9:30 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag brukar köpa mina ID produkter via Tradera- har fungerat jättebra! plus att det är mycket billigare...

9:36 em  
Anonymous Anonym said...

Heeej jag undrar om man kan köpa id smink i någon butik i stockholm, är det inte svårt att få rätt färg om man inte testar produkten på huden i butik innan man köper? jag tycker annars att id smink verkar vara superbra

5:03 em  
Anonymous Anonym said...

I.d. make up finns på Åhléns City. De har en stor monter precis vid ingången. Jag har använt I.d. i 3 år och är supernöjd, men man måste se till att huden är bra återfuktad och inte torr för då ser det inte bra ut. Min foundation räcker i ett år ca. trots att jag använder den varje dag. Borstarna behöver du bara köpa vid första tillfället, sedan rengör du dom i schampo och de håller länge. Rekommenderas!!

4:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home