fredag, januari 27, 2006

Mer i.d

Var på Hudoteket och skulle shoppa i.d idag, 10% rabatt då får man passa på. Men så hade de inte min nyans hemma, typiskt. Blev iaf mejkad igen av en annan tjej den här gången. Hon använde Warmth (en bronzigare färg) istället för Glee (mer rosig) och det blev jättebra. Så jag slog till på en Warmth, själva foundationpudret får jag hämta i nästa vecka. Vill nog ha Glee också egentligen, men det får allt bli en annan månad i såfall.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oj vad jag är nyfiken på i.d! Är det nån som kan tipsa om var man kan testa det i Göteborg?
Jag vet att det finns på Åhlens, men har läst i olika kommentarer att det inte har varit så bra..?
De gånger jag själv har strukit runt disken så har det inte ens funnits någon där att fråga =(

9:45 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tänkte nappa på Åhlens erbjudande: köp två valfria clinique produkter och få en gåva (från samma märke) värd 790:-
Tänkte höra om du har några tips på vilka av Cliniques produkter som är värda att ta då? Som du tycker är lite extra bra.
Jag är blond, har normalljus hy som lätt blir lite rosig, blandhy. Brukar sminka mig ganska neutralt, annars färgglada ögonskuggor när jag vill vara lite mer tillstylad. Har du tips?

12:18 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej, ville bara säga att din blogg är jättebra. Är inne här och kikar flera gånger om dagen :) Jag köpte ett av Avon rougen som du hade ute på tradera, blev verkligen jättenöjd. Den var precis som du beskrev den. Märkte också att man bara behöver jättelite av produkten för att få till ett naturligt resultat. Toppen!

10:15 fm  
Blogger helena said...

anonym: min favoritprodukt från clinique är deras Moisture sheer tint som är ett mellanting mellan en färgad dagkräm och foundation. Den ger lite färg och jämnar till hudtonen, men ger inte ett "täckande" utseende. Så den kanske du kan kika på.
Annars stod jag själv häromdagen och kikade på deras ögonskuggor, det fanns mycket fint.
De har också en mjuk och skimrig kajalpenna som jag använder en hel del, den är lätt att sudda och finns förutom i svart o brunt i en jätteläcker lila nyans.

emilia: vad kul att du blev nöjd :)
Visst är den lättarbetad.

11:54 fm  

Skicka en kommentar

<< Home