lördag, januari 28, 2006

Rea på Lancômeskuggor

Om ni är sugna på att testa lite Lancômeskuggor så kolla på Åhléns. Här i Jönköping säljer de ut ett gäng för 100kr st, och expediten trodde att de gör det i andra städer också eftersom en ny serie skuggor har kommit nu. De jag kikade på var av "wet and dry"-typ. Använder man dem med fuktad pensel så blir de mer intensiva och lite metallicskimrande.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det här hör inte till inlägget men då jag vet att många skönhetsintresserade läser här så ville jag tipsa om några ptodukter.
Loreals inpackning för färgat hår - mitt hår är inte färgat men det blir mjukt och blankt av det. Bra budgetköp!
Lush Tea Tree Water - Jättebra och milt ansiktsvatten. Har inte haft några finnar sen jag började använda det. Inte ens mensfinnar.
Yves Rocher Bio Specific Scrub & Mask 2 in 1 - Inte speciellt känt märke med billiga grejer. Men jag blev förvånad när jag testade den här. Man känner sig helt ren efteråt och inte alls uttorkad.

6:35 em  
Anonymous Anonym said...

Hej LgB! Jag undrar om du kan hjälpa mig. Det är så att jag har en kompis som snart fyller år, jag tänkte köpa något till henne för ungefär en 50-lapp. Vad finns det för något gulligt i sminkväg jag kan köpa till henne? Det får gärna vara alla hjärtans dags-inspererat :)
MVH S

8:21 em  
Anonymous Anonym said...

Har du kollat på Viva la Divas produkter som finns på bl a Åhlens? Tror de passar din presentbudget!
:-)

10:01 em  
Blogger helena said...

li: tack! tips är alltid välkomna :)

s: tänkte precis som anonym att Viva la Divas nog kan passa. Deras produkter (iaf skuggorna och eyeliners) är dessutom helt ok i kvalitet, vilket man kanske inte annars alltid kan räkna med när det gäller riktigt billiga produkter. Så kika på dem, finns på Kicks och Åhléns.

11:50 fm  
Blogger Ivana said...

Ett tips från mig till andra. Jag har blivit helt salig efter att jag provade Lancomes hudvård för torr hud. Innan dess hade jag provat allt men inget fungerade. För första gången på länge känns min hud som silke. Men det är också som jag skriver i min blogg, finns inget produkt som passa alla, allt reagerar olika på oss.

Annars måste jag bara säga att jag bara älskar din blogg! Eftersom jag inte skriver om skönhet men har en massa kunskap så hoppas jag att det är okej ifall jag ibland tipsar dig så du kan skriva om det. Ifall du finner det intressant vill säga :)

Kram
Ivana

12:51 em  
Blogger helena said...

Klart du får tipsa Ivana. Jag kan ju inte annat än utgå från mig själv när jag skriver om produkter jag har testat. Ju fler som tipsar och kommer med idéer desto klarar blir bilden :)

1:17 em  
Anonymous Anonym said...

Hej. Har du provat elektriska ögonfransböjare? funkar det och vilken är i så fall bra? Har ganska långa ögonfransar men väldigt oböjda och vanliga ögonfransböjare håller ju inte alls länge...

11:09 em  
Blogger helena said...

Nej jag har inte testat dem johanna. Såg ett tips en gång i en annan blogg om att man kan skölja sin fransböjare i hett vatten innan, om man har en i metall. Då håller böjen sig lite längre. Man kan också "permanenta" dem på salong.

10:49 em  

Skicka en kommentar

<< Home