fredag, januari 06, 2006

Sprayfoundation, blev det nåt med det?

Sprayfoundation, kommer ni ihåg att det skrevs en del om det i början på sommaren. Jag skrev ett inlägg i juni om hur opraktiskt det verkade. Men sen har jag inte hört något mer om det här. Har någon testat? Dior skulle ha en variant och Sally Hansens stöter man på titt som tätt på ebay. Men jag kan inte minnas att jag har sett något live i butik.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Min mamma har skaffat sprayfoundation från Dior och säger att det är bland det bästa hon provat. Hon har fått en hel del komplimanger också, så det kan nog vara värt ett försök =D

12:03 em  
Anonymous Anonym said...

det e jag åxå nyfiken på om det e bra eller ej

12:57 em  
Blogger helena said...

Hela grejen verkade dö ut nån gång där i augusti. Vi får se om nån som har testat hör av sig m en liten recension :)

12:59 em  
Anonymous Anonym said...

Apropå Sally Hansen.. deras brun utan sol sprey är den bästa jag har provat! Är det någon som vet var man kan få tag i den i Uppsala? Känner mig lite blek...

2:45 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har DiorSkin Airflash från Dior (sprayfoundation) och det där tidningar skriver om, porslinshy stämmer verkligen :) Man får en konstigt perfekt hy alltså.
Men ack, flaskans innehåll tar slut jättefort! Minst dubbelt så fort som alla andra foundations.
Plus att efter några timmar blir man helt "flottig" och den håller alltså inte alls bra på fet hy. Man blir dubbelt så glansig typ och det ser flottigt ut.
Men detta är jätteindividuellt, alla har olika hy.

Sedan så är det jättejobbigt att spraya på den. Man måste nämligen skydda kläderna under ansiktet och håret ovanför pannan med typ toapapper och det ser jättedumt ut. Även fast man gör det så brukar det komma in lite foundation i någon springa som fastnar på håret och då ser det ut som att man är gråhårig om man har brunt hår. Det är som hårspray också, typ stelnar på håret så det är svårt att få bort.
Enligt mig är den alltså inte värd sitt pris, men det var ganska kul att prova att spraya för det blir ett fint och jämnare resultat än med flytande foundations :)
Ni som funderar på att köpa den borde gå och testa i Dior"stället" och gå med den några timmar för att se om det ser lika skumt ut efter ett par timmar som det gjorde för mig.. Goodluck!

(För övrigt så älskar jag din blogg) You go girl. ;)

9:13 em  
Anonymous Anonym said...

Hej! Har oxå testat diors Airflash. Tyckte att den var bra, men besvärlig att applicera. Slutade med att jag sprayade i handen och använde som vanlig foundation. Men resultatet blev fint, sidenlikt!

5:18 em  
Anonymous Anonym said...

Lumene ska också ha en variant... http://www.lumene.com/default.asp?docId=14243&productId=14612&parentProductGroupId=12679&productGroupId=12680&parentDocumentId=14233

7:00 em  
Blogger helena said...

är appliceringen bökig så lär det aldrig slå, det är liksom nog svårt med att få ett perfekt underlga ändå med de "vanliga" produkterna

8:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home