måndag, februari 06, 2006

Status

Urk för detta snöoväder. Kall om tårna.
i.d buffandet går rätt bra, tror jag börjar få häng på det nu.
Essies lack Licorice på naglarna. Svart och skitsnyggt.
Har behov av en ny mascara. Provet på Lancômes Léxtreme är snart slut och senaste köpet var allt annat än lyckat.
Hungrig, det lutar åt nåt med pasta.

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Är så glad... Mitt paket med i.d foundation, mineral veil och clear radiance kom idag. Beställde på ebay i onsdags och i dag kom det ner i brevlådan. Gav inte ens 500 kr för alla produkterna. Tänkt att det ska gå så snabbt att skicka från Usa.
Jag behöver också en mascara men vet inte riktigt vilken. Har haft diorshow som favorut men tyckte den smulade sig. Kan Lancome´s hypnose vara bra? Vill ha rätt så mycket volym. eller kan du rekomendera nån annan?

Fy för detta snörusk! Måste klä på mig för att gå långpromenad med hunden. Men det är väl som alla säger: Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.

6:47 em  
Blogger helena said...

Vad glad man blir när man får grejerna snabbt :)
För volym tror jag på Hypnose.

7:02 em  
Anonymous Anonym said...

Beställde även för nån vecka sen ett Nars rouge..orgasm förstås. Det kom lika fort det med. Toppen. vad bra och fint det var. Är redan en favorit i min sminkväska!
Ska på kryssning till åland snart så då får man passa på att köpa en ny mascara. Lutar nog åt Hypnose. Har du nåt annat tips på vad man ska köpa med sig från Taxfreen? Är nämligen inne i en sån period där jag vill testa nya sminksaker och tar gärna emot tips på "guldkorn"

7:19 em  
Blogger helena said...

Kolla in det här inlägget. En favvolista från september, efter min lista finns ett gäng länkar till andra bloggare som hakade på att lista sina egna favoriter. Där kan du säkert hitta tips på många guldkorn att kolla närmare på.

http://www.lipglossbitch.se/blog/2005/09/best-of.html

7:29 em  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Jag behöver tips agående min hy.
Har problem med hyn i pannan, för övrigt är hyn i ansiktet mjuk som bebishy. Men i pannan blir hyn snabbt fet och jag har lite småknottror, dom är i och för sig enkla att sminka över, men jag föredrar ju att dom inte är där över huvud taget. Får även lite då och då finnar, främst vid tinnigarna och upp mot hårfästet.
Använder för tillfället inte mycket krämer och grejjer alls. Men tänkte börja med det på allvar och skulle vilja ha lite tips påhur jag ska behandla min hy.
För tillfället rengör jag bara med clearasil och smörjer in med loreals hydrafresh för torr och känslig hud. Också scrub 2 ggr i veckan.

Så tips på bra produkter och märken i olika prisklasser. Betalar gärna mer för en riktigt bra produkt, men har inte råd med 5 produkter i en alldeles för hög prisklass!

Tack så supermycket!

1:10 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har några bra tips om man har finnar och knottror.

Det beror INTE på fet hud utan på att porerna kloggar igen. Det blir en finne när poren sedan inflammeras. Om den inte inflammeras är det en pormask. Det finns vanliga pormaskar med svart prick och sådana som ser ut som knottror eller små "omogna" finnar och som kallas för övetäckta pormaskar.

I många fall hjälper det att peela och återfukta huden. Man kan nämligen få pormaskar och blank hud av just torr hud. Clearasil för känslig hud (inte den för fet/oren hud) har hjälpt mig mycket eftersom den rengör och löser upp ihopkloggade porer utan att torka ut. Använd Clearasil EFTER peeling.

Jag får pormaskar av Loreals produkter (och Nivea, Lumene, Lancome). Prova ett annat märke. Hjälper inte det finns det hjälp att få. Skinoren är en receptbelagd hudkräm som dels är bakteriedödande och dels normaliserar hudproduktionen så att porerna inte kloggar igen. Den torkar inte ut huden.

Hoppas att jag kunde vara till hjälp.

1:36 em  
Anonymous Anonym said...

Hejsan. Jag måste bara fråga, vilket märke är bäst av Face och MUS?

5:34 em  
Blogger helena said...

Hos MUS gillar jag skuggorna mest. Face tycker jag har fler bra produkter.

8:19 em  
Blogger helena said...

anna: andra saker man kan tänka på när man får knottror i just pannan är hur man har håret. Har man lugg t ex så ligger den ju mot panna och kan "irritera" huden. Man kan också fundera på vad man har för produkter i håret, vax, hårspray och gele kanske kommer i kontakt med pannan.

12:51 em  
Anonymous Anonym said...

För att dela med mig av min bästa mascara: Niveas lash revolution kan man måla på hur mycket som helst av utan att det knappt klumpar sig alls. mamma och grannen tycker att ögonfransarna ser ut som hämtade från en tv-reklam:) Men på vissa funkar den inte, så det är varken antingen eller. Annars är Helena Rubensteins lash queen superb, även om det inte går att ta så överdrivet mycket. Diors Ultimeyes är perfekt om man har bråttom på morgonen, går att måla fransarna i bara två drag. Kanebos vattenfasta är jättebra på fester, och ger lite "dockintryck", med ganska få, ganska svarta fransar och en silkig look.
mascaranörden har talat, haha^^ aja lycka till!

11:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home