söndag, mars 19, 2006

Bränna från Estée Lauder

Estée Lauder tipsar om sina bronzingprodukter. Här på bilden finns t ex Bronze Goddess, ett matt puder som ger färg åt ansikte, axlar och urringning.
Själv är jag sugen på att testa Amber bronze liptint balm, jag gav ju Amber bronze lipgloss balm en fyra i betyg förra sommaren, liptinten är säkert inte så tokig den heller.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hur mycket pengar fick du för att skriva i hop det här då?

11:47 em  
Blogger helena said...

eh... du skämtar va? Du kan väl inte på fullaste allvar tro att Estée Lauder ger mig pengar för att jag ska blogga om dem?

11:57 em  
Anonymous Anonym said...

åhh..Jag vill passa på att tipsa om en sunprodukt från Estee Lauder som inte säljs i Sverige längre..supersynd=( Den heter "In The Sun" och är gyllenbrun och har spf 15. Man använder den istället för vanlig solkräm..men jag har även haft den som BUS produkt flera partykvällar..Ger den perfekta gyllen bruna färgen,kladdar inte av på kläder ett dugg, fungerar bra som solskydd...Passa på att köpa utomlands!Rek. den varmt!

10:31 fm  
Anonymous Anonym said...

Hihi du har verkligen blivit en Estée Lauder brutta :) Men jag tycker om dig lika mycket för det! Förresten, strunta i säret som skrev första... =/ Hon kanske har vår depressioner..

Kram Emma

12:35 fm  
Blogger helena said...

Japp, tror det kommer med åldern ;)
Jo, vi bortser från henne däruppe, den kommentaren kändes inte så genomtänkt direkt.

9:14 fm  

Skicka en kommentar

<< Home