torsdag, mars 16, 2006

Lyster



"J" vill ha tips på bronzing- och lysterprodukter.
Det finns en uppsjö att välja mellan; fasta, lösa, i krämform och i alla prisklasser. En del är rejält skimrande highlighters medan andra ger en naturlig glow.
Snyggast blir det om du applicerar highlighters punktvis, t ex under ögonbrynet, i ögonvråna, på kindäpplet osv, eller om du blandar ut lite av produkten i din vanliga foundation. Annars är det risk för att man överdoserar och då kan man snarare se "flottig" ut i ansiktet.
Bronzingprodukter appliceras där du vanligtvis får den första brännan, på kinder, pannan, på näsryggen och hakan. I det här fallet gäller verkligen less is more mina vänner!

Loose After glow från Too Faced - ett skimrande löst puder som går att använda över hela kroppen. Finns i två nyanser, mjukt rosa och champagne.
Star Bronzer från Lancôme - löst bronzingpuder i praktisk förpackning. Klicka fram pudret i borsten och applicera.
Lumene Crystal Radiance - lyster i krämform. Denna skimrar rejält så här är det punktvis applicering eller att blanda ut den i din foundation som gäller.
Eyeko Cream - en fuktighetskräm som innehåller ljusreflekterande ämnen som ger lyster.
Bronzing Pearls från Oriflame - puderkulor som ger en lätt solkysst look.
Shimmer block från Laura Mercier - innehåller ljusreflekterande egenskaper som ger huden en naturlig, hälsosam lyster.
Glow Crazy från Clinique - ett skimrande rosatonat löst puder med söt puff.

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Var i Göteborg kan man hitta Lumene Crystal Radiance. Har kollat på Åhléns samt Kicks i både Femman och Arkaden utan någon framgång. Ska produkten finnas i sminkhyllan eller bland hudprodukterna?

9:06 fm  
Blogger helena said...

Du letar nog på rätt ställen, de kanske var slut för tillfället. Jag har sett dem både bland sminket och bland hudvården, så det är nog lite olika.

9:33 fm  
Blogger Knaster said...

Tips önskas! Hur i h-vete blir man av med svarta (ja, näst intill faktiskt) ringar unger ögonen? Spelar ingen roll vilken kräm jag prövat, hur länge jag låtit bli att pilla alls på området, eller vilken concealer jag använer - resultatet blir ändå alltid svart. Alternativt uppenbart dolt svart under nåt lager av hudfärgad produkt.

Hjäääälp!

10:57 fm  
Blogger Sandra said...

Är lite nyfiken på Eyeko´s creme.Frågan är -om det nu är ljusreflekterande ämnen i och man kan ju ha den till hela ansiktet som fuktighetsbevarande creme, som det står om den, är det inte risk för att man ser lite "flottig" ut?
Jag är en sån person som bara kan ha skimmer/ljusreflekterande på vissa delar av ansiktet- jag ser jätteflottig ut annars! Lite tråkigt när alla stjärnor ser jättesnygga ut, och en annan som en flottis.

Har någon provat den?

12:17 em  
Blogger helena said...

cindy: har du testat nåt uppljusande, typ en gnutta ljus något skimrande skugga utblandad i lite ögonkräm. Det kanske kan reflektera ljuset.

goddess: när jag har läst recensioner så fattar jag det som om den ger lyster, inte så mycket skimmer. Men skimrar den för mycket så kan man ju blanda ut i lite foundation.

1:14 em  
Blogger Knaster said...

Nope, är alldeles för feg för att experimentera själv. Är van vid färdigförpackade helhetslösningar... :(

*bävar inför kommande strapatser vid spegeln*

8:47 em  
Anonymous Anonym said...

jag har en shimmer från stila, sååå himla braaaa. men kan väl inte köpas i sverige tyvärr :(
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P116305&categoryId=C10463

1:20 fm  
Anonymous Anonym said...

Glow crazy fr Clinique är adorable=)!

11:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Fråga... Om man blandar t.ex Lumene Crystal Radiance i foundation, försvinner lystereffekten då om man använder puder?

//K

5:47 em  

Skicka en kommentar

<< Home