fredag, mars 17, 2006

Summer Glow

Nu ska jag börja testa Doves nya kroppslotion Summer Glow. Den innehåller en gnutta brun-utan-sol, så att man dag för dag bygger upp en lätt sulbrun nyans. Just nu kampanjpris på Åhléns, 39kr.

24 Comments:

Blogger anna said...

Men hahaha...då måste man ju smörja in sig jättejämnt över hela kroppen även med vanlig lotion. Hmmm.

1:43 em  
Blogger helena said...

Jag tror att grejen är att man inte behöver vara precis lika noga som med vanligt b.u.s, eftersom effekten byggs upp över tid.
Jag h o p p a s iaf att det är så, annars är denna produkt fullkomligt onödig :)

2:32 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har läste någonstans ett test gjort på denna produkt, kommer dock inte ihåg vart... men det stod att det kunde bli lite ojämt om man inte var noga. Och den fick minus för att den luktade som vanlig b.u.s, alltså äckligt :-)
Om du testar i.a.f måste du skriva om hur det funkade.

3:01 em  
Anonymous Anonym said...

kan man använda den i ansiktet? och måste man peela kroppen innan använding? :)

3:03 em  
Blogger helena said...

marie: testar för fullt, recension kommer när jag börjar se resultat.

anonym: Man kan nog använda den i ansiktet, men den är inte gjord för det på samma sätt som vilken bodylotion som helst.
Det står inte att man behöver peela sig innan, det här är ju en produkt man ska använda efter varje dusch och man kan ju inte hålla på och peela varje dag. Men det är alltid en bra idé att peela sig regelbundet.

3:19 em  
Anonymous Anonym said...

okej. kan ju vara värt att prova då priset är 40 kronor. så har du sett något resultat än? ge oss recension! nu bums! :D:D

3:22 em  
Anonymous Anonym said...

man måste nog vara noga tyvärr, blir jättefulla ränder annars. :(

3:25 em  
Blogger helena said...

anonym: du får ge dig till tåls, det dröjer nog ett par insmörjningar innan man ser hur det blir :)

3:44 em  
Anonymous Anonym said...

Vilken har du?

Jag har både den ljusa och den mörka, den mörka ger så sjukt snygg bränna! *älska*. Den ljusa såg jag ingen skillnad med!

Man ser riktigt solbrun ut redan efter två smörjningar.

Har den även på hela kroppen, även i ansiktet.

5:04 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker den är jättebra, även om man måste smörja in sig noga för att det ska bli jämn färg. Man blir inte superbrun, men helt okej. Och jag tycker inte den luktar illa alls!

5:27 em  
Blogger helena said...

sorbe: det fanns bara en att välja på, men det står fair på den så det är säkert den ljusaste. Helt ok för min del, jag är så blek så jag nästan är genomskinlig :)

stina: tycker inte heller att doften var särskilt farlig, iaf inte i jämförelse med många andra bus-produkter.

karin: såg att lumene har en ny bodylotion som ger lite bronzig ton. Jag tror att den inte innehöll bus-ämnen eller vad man ska kalla det, utan är tonad i sig själv. Den kanske kan vara något för dig?

8:21 em  
Blogger Sandra said...

Tar det lång tid innan lotionen satt sig i huden och färgar den av sig nåt?

9:04 em  
Anonymous Anonym said...

Jo, det är den ljusa.
Jag är själv jätteljus och den gav seriöst inget resultat! Får testa den igen när jag tagit slut på den mörka!

Ang. lukten så luktar den gott i början, men efter ngr timmar (om man sovit utan att ha duschat) så luktar det stark apelsin som typ alla andra BUS produkter gör! :/ .

12:46 fm  
Anonymous Anonym said...

Goddess <--- För mig tar det typ 15 minuter innan den gått in i huden, undviker att sitta eller ta i nått under den tiden. Men i flera timmar så känner man ju att man smörjt in sig med en lotion, men den håller rätt bra och färgar inte av sig om man gett den en liten stund.

12:49 fm  
Anonymous Anonym said...

Har använt den i snart två månader, man måste vara försiktig så att man smörjer in den jämnt annars kan det bli ränder. Jag tycker att den lätt ger mörkare färg runt mina knän, vilket jag inte upplever att vanlig bus gör på samma sätt. Jag har den ljusa, tycker att den ger helt ok färg, även om jag tycker att färgen drar lite mot orange, men det är väldigt lite. (gillar annars lancome, dior och helena rubinstein som ger snygga bruna nyanser).

Dove luktar jättegott i början, men som andra här skrivit så luktar den typiskt bus efter några timmar.

8:56 fm  
Anonymous Anonym said...

Sen kan man ju göra som jag och rycka åt sig närmsta body lotion och när man använt den första gången går omkring och ser mest ut som en zebra eller något.
Veckan läxa är alltså att LÄSA på förpackningen innan vi använder nya produkter.

10:17 fm  
Blogger helena said...

goddes: det beror nog snarare på hudtyp, jag är en torris så på mig säger det bara slurp.

helena: ett tips är att ta en bomullsrondell med ansiktsvatten på och dra den över de ställen som lätt suger åt sig mycket färg, precis efter du har bus:at. Jag brukar göra det över knän, armbågar och neråt hälarna. Då blir det inte så koncentrerat med bus där.

lina: *s* ibland är man lite väl snabb

11:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Är det någon som provat Natusans variant, i såfall, vad tyckte ni om den?

11:08 em  
Anonymous Anonym said...

Therese <-- Är också sugen på den. Vet inte varför, men föredrar Natusan framför Dove.

11:37 fm  
Anonymous Anonym said...

har använd doves i 2 veckor ca 5 gr och har fått jämn fin gärg över hela kroppen, inte så stark, men väldigt fint, speciellt händerna som brukar vara vit-röd fnasiga ryckte upp sig ordentligt!!!! brukar smörja in mig med annan kräm innan jag tar bus så suger huden åt sig jämnare:)

3:05 em  
Anonymous Anonym said...

Jag avskyr den där lukten som alltid uppstår efter en stund när BUS har börjar verka. Det luktar härsket på något sätt! Det spelar ingen roll om krämen doftade gott från början för den där härskna doften kommer iaf efter en stund. Finns det någon sort som inte luktar illa efter en stund? I så fall vill jag gärna ha tips!
:-)
Katarina

1:50 em  
Anonymous Anonym said...

Jag är också allergisk mot brun utan sol. Provade Doves summer glow (den ljusa) och det kliar över hela kroppen efter ett dygn och jag får små utslag. JAg vill hemskt gärna använda en sån här produkt. Är det någon mer som är allergiskt som vet om någon produkt som inte ger dom symptomen? Maila mig gärna i så fall. Jag söker med ljus och lykta.

mvh Jessica

jessica.lingonstierna@telia.com
www.lingonstierna.nu

11:37 fm  
Anonymous Anonym said...

hej... jag provade Summer glow body lotion den ljusa och blev helt fläckig över hela kroppen... vågar inte gå ut nu!..=/ är det någon som vet hur man får bort den ifrån kroppen.. har försökt med allt... skojar inte.. lacknafta, t-röd och aceton tillomed..HJÄLP!

6:50 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har använt dove summer glow i snart en månad, och färgen blir fin när man lagt på den ett par gånger, men så fort man duschar åker nästan allt bort.
Om ni har svårt att få bort färgen så vänta en dag eller två och duscha i varmt vatten och borsta bort det med en sån liten dusch borste så går det bort direkt.
Jag tycker den luktar gott i början sen efter man varit ute i solen ett tag luktar man mer som stekt kycklig tycker jag...
Största nackdelen är att färgen sätter sig på kläderna. Har nog förstört tre fyra bh:ar och några linnen den senaste månaden. jag placerar krämen, väntar en timme och sen tar på mig, men så fort man blir varm så färgar det av sig på kläderna...
Ska prova lancome eller loreal spray tan nu när jag får pengar, hoppas på ett bra resultat !

Kram !

8:54 em  

Skicka en kommentar

<< Home