fredag, april 14, 2006

tandblekning

Maria vill ha tips på tandblekningsprodukter. Har någon testat nåt som är säkert och funkar bra?

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

dentway, www.dentway.se Har man normala tänder utan skador så funkar dentway superbra & det är billigt,räcker länge.

11:59 fm  
Anonymous Anonym said...

Rekommenderar dig att bleka tänderna hos tandläkaren då produkterna i vanliga affärer inte är detsamma som de på klinikerna.

12:11 em  
Anonymous Anonym said...

jag har använt dentway och rekommenderar det inte alls. svårt att göra själv och får man på tandköttet så "dör" det! jag gjorde det inte hela "perioden" för det kändes obehagligt och osäkert utan att någon professionell hade koll på vad jag gjorde, men under tiden jag faktiskt använde det märkte jag ingen skillnad alls.
Gå till en tandläkare istället...

12:50 em  
Anonymous Anonym said...

Neeej! Blek inte tänderna, trots att man gör det hos tandläkaren så är det ju aldrig bra att påfresta den skyddande ytan på tanden...

1:43 em  
Anonymous Anonym said...

mina tänder (& tandkött) är i bra skick,vita & fullt friska & jag har använt dentway.

6:01 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har tittat lite på en produkt dom heter Whitestrips. Det är som ett plåster som tejpas på tänderna och ska tydligen vara väldigt skonsamt mot tandköttet.
Jag har blekt tänderna en gång för länge sedan, med tandläkares översyn,och det gick bra. Men man är ju lite nojig efter alla larmrapporter.

Det är väl en tidsfråga innan man uppfinner en skönhetsprodukt att pensla på tänderna, som gör dom vitare, som håller under en dag.

Tusen tack för era svar och till dig Lipgloss Bitch för att du ville göra ett inlägg om tandblekning!

8:36 em  
Blogger helena said...

maria: en sån där penselprodukt tror jag finns i Usa iaf. Såg i ett gammalt avsnitt av det amerikanska Top Model att de penslade på det inför en plåtning.

9:28 fm  
Anonymous Anonym said...

Ja de finns det! När jag bodde i USA hade jag en kompis vars mamma tvingade henne att pensla på sånt varje kväll! Men jag tror inte det håller så värst länge..

6:11 em  
Anonymous Anonym said...

Nu har jag testat Crest Whitestrips och jag är jättenöjd med resultatet!

Efter 2 dagars blekning blev jag lite orolig eftersom jag fick vita fläckar på framtänderna. Tänkte att "nu har jag förstört dom". Men så läste jag någonstans att detta brukar försvinna några dagar efter avslutad tandblekning. Och det gjorde det.

En annan sak var att det sved rejält och ilade i tänderna under själva blekningen ( 7dagar) men detta har också försvunnnit nu. Jag gjorde så att jag mot slutet bara blekte en halvtimme om dagen istället för två.

Jag är mycket nöjd. Har alltid haft vita tänder, så jag blev väldigt ledsen när dom gulnade. Nu är dom, inte vita, men pärlvita igen.

11:40 em  
Anonymous Anonym said...

Hej! Finns ju massor av ställen som säljer tandblekningpaket och tandblekningsgel. Jag har inte testat själv men jag hittade en sida där man kan läsa lite mer om olika metoder av tandblekning och få information om dessa. Finns också lite tips på var man kan beställa tandblekningsprodukter för att bleka hemma.

http://tandblekning.my-guide.se

8:13 fm  
Blogger bdgperformancelabsus said...

I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.
tandblekning hemma som funkar

12:06 em  

Skicka en kommentar

<< Home