tisdag, maj 16, 2006

Godmorgon!

Dagens mejk:
Mascara
Chic shine på kinderna
Freeze 24/7 på läpparna

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej!
Jag behöver tips på en bra eyeliner som är enkel att lägga.
Är först o främst ute efter en svart, men om jag skulle vilja satsa på någon färg, vilken skulle du rekomendera?

Undrar även om någon har tips på vilket märke som har bra borstar och penslar?

Tack!

9:25 fm  
Anonymous Anonym said...

Har du testat färdigt L´oreals NutriBronze än ? Är en evig blekfis som för första gången provat busprodukter, än så länge Doves och Natusans budgetprodukter. Vad tycker du om den ? Bättre el sämre än Niveas spray som du oxå recenserat. Tycker Natusan luktar så illa. Finns det bus som både är lätt att applicera, inte för dyrt, bus-luktfritt och som inte ger för mycket ´färg till en blekis som mig ?!!

12:36 em  
Anonymous Anonym said...

Sluta pinga om du inte skriver ngt!

1:36 em  
Blogger helena said...

anna: jag tycker att estee lauders eyeliner är lätt att jobba med, men vill du testa nån lite "rolig" färg så kan det väl duga bra med nåt från IsaDora.
Bra penslar hittar du t ex hos Face, Mac och Make up store. Även Kicks har en del som är helt ok för sitt pris.

heléna: jag kör en till testomgång nu för jag har inte riktigt beslutat mig för vad jag egentligen tyckte om den. Klart bättre än Doves enligt mig, men fortfarande så är produkten inte vad den utsäger sig för att vara. Recension kommer om ett par dagar.

anonym: jag har ett par bloggar till och pingade kanske fel blogg då, men är det verkligen hela världen? Det är knappast nåt jag gör regelbundet.

5:47 em  
Anonymous Anonym said...

Den bästa eyelinerpenseln hittar du i en "konstnär"affär. De brukar ha pensal till olje/akvarell färger i mård hår. Köp den allra tunnaste och finaste pensel, oftast billigare och faktiskt mycket bättre än de kända varumärkenas. är själv make up artist och använder en målarpensel som eyelinerpensel...;) kan vara nice och köpa en eyeliner i kakform istället för färdigblandad. De håller i åratal och finns i lite roliga färger hos bland annat MUS (rätt billig också)...tex lila, sommarens hetaste färg...mmmumma..

6:43 em  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Jag har en sminkfråga. Alla verkar ju hypa YSLs Touche Eclat och jag kan bara inte förstå varför. Den är ju laxrosa! Det är väl inte möjligt att någon har sådan hudfärg? Är den till för att täcka finnar och sånt eller bara lighta upp under ögonen? Har du något tips på någon bra concealer som går mer mot gult än rosa? Tack!

7:34 em  
Blogger helena said...

katta: YSL finns i fler nyanser, den som är "laxrosa" är nog den allra ljusaste. En concealer som ljusar upp ska ju inte ha exakt samma nyans som hudfärgen, man kan behöva lite gul eller rosa underton för att neutralisera färgen under ögonen.

7:50 em  
Anonymous Anonym said...

Katta: Jag har nr 2 av YSL concealern och den drar åt det gula hållet och inte det rosa. Låt dem i butiken prova ut en färg på dig och se hur du tycker det blir. Jag var helnöjd. Har dessvärre inte lyckats få det lika bra som i affären en enda gång själv.

9:49 em  

Skicka en kommentar

<< Home