tisdag, maj 09, 2006

skrota runt

Mycket sol = lite smink = mer tid att skrota runt på mornarna.
Chic Shine från Jelly Pong Pong på kinderna, Carmex på läpparna och lite Léxtreme mascara från Lancôme. Klart!
Idag ska jag försöka jobba fram lite fräknar på lunchen, ikväll ska jag vara med i nån form av musikundersökning. Vad ska ni hitta på?

19 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag blir bara mer och mer impad av chic shine, tänk att en så liten burk kan åstadkomma så mycket... Vilken färg har du?

7:28 fm  
Blogger helena said...

jag har ballerina och visst är den bra, särskilt impad är jag över hållbarheten.

7:33 fm  
Anonymous Anonym said...

Plugga och glassa på någon uteservering i solen i eftermiddag. Det är nu man vet att man lever :))

7:43 fm  
Blogger sparris said...

Gå på nån sorts handledning för min lilla rapport(10 min-ynkligt) så sen ska jag se om jag kan dra ner nån i uteserveringsfördärvet... ^^

7:52 fm  
Anonymous Anonym said...

Hjälp please!
Har fått eksem under ögonen och efter uteslutningsmetoden av alla andra produkter jag använder så har jag börjat få acceptera att det är min älskade ysl touche eclat som ger mig eksemen. Ännu mer övertygad blev jag när jag googlade lite och såg att jag itne var den enda som fått det av den produkter. Men alltså, till min fråga. Är ute efter en ny concealer så är lika bra som ysl, tips? Måste täcka mörka ringar riktigt bra!

9:13 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag ska lära mig allt om dioder och koppla upp ett elektronikschema :) Jag har försvarets hudsalva på läpparna, maybelline mousseblush på kinderna, maybelline mousse eyeshadow på ögonen, solpuder från rimmel på utvalda ställen och Masterpiece på ögonfransarna :) Sen ska jag sola! och äta pannkaka ;P

kram emma

9:15 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej,
Jag har nu testat Cliniques mascara-primer - den är riktigt bra! Ger fylligare fransar och jag tycker nog att mascaran sitter bättre med än utan primer. Ville bara berätta det.
:-)
Katarina

9:18 fm  
Anonymous Anonym said...

Jobba och ikväll ska jag och en kompis ta en välförtjänt fika i Stadsparken här i Lund.

10:09 fm  
Anonymous Anonym said...

Blä jag ska jobba....nu ska jag försöka skriva lite på min b-uppsats, FÖR HAND, FÖR JAG VÄGRAR SITTA INNE I DETTA VACKRA VÄDER!! ;)

ha en bra dag allihopa!

//Åsa

11:11 fm  
Anonymous Anonym said...

Anna skrev om sina utslag av YSL. Vet inte vad just den produkten innehåller men det låter som samma reaktion jag får av produkter som innehåller nickel eller krom. Rekomenderar MUS Cover All Mix förtunnad med MUS Blend And Fix. Utslagen botas enligt min erfarenhet bäst med Försvarets Hudsalva.

2:13 em  
Anonymous Anonym said...

Prova även Jelly pong pong supermodel stain,fin dosa m spegel & passar både till kinder & läppar, innehåller mycket pigment & man ser rosigt fräsch ut.Gillar bäst färgen Giggle&pop, (korallfärgad)

3:05 em  
Blogger Sandra said...

Har grillat och nu söker jag efter lite olika solkrämer och ser vad de innhåller(låter skitkul va...)-jag har en tendens att få mer finnar och obalans i hyn pga solkrämerna är feta, så nu letar jag tips. Sen blir det Greys anatomy.

8:11 em  
Anonymous Anonym said...

Alltså jag är i behov av tips! Jag får ofta små finnar och blemmor på ryggen - och det är sjukt irriterande såhär i början på sommaren. Ska dessutom dansa bal om några veckor, i axelbandslös klänning.
Någon som har mirakeltips på vad man kan göra för att få fräsch hud även på ryggen??

8:56 em  
Anonymous Anonym said...

helena, skulle du kunna utlysa tips på solkrämer nu inför sommaren, jag har nämligen också tendenser att få glansig hy och finnar av vissa solkrämer?

8:58 em  
Anonymous Anonym said...

manja: testa att tvätta ryggen med din vanliga ansiktstvål och smörja in med ansiktskräm istället för bodylotion, jag har hört att duschtvål och bodylotion kan vara portäppande(=finnar) om man är känslig. peeling kanske är en bra idé också! :)

sorra: jag har också letat ett bra tag efter bra ansiktssolkrämer och nu hittat en som jag är rätt nöjd med; md formulations. den är inte portäppande och huden ser matt ut med den på. har dock tendens att lämna vita spår här och var om man inte smetar ut den ordentligt. men jag rekommenderar! (kostar 285 kr på åhlens och hudoteket t.ex)

9:10 em  
Anonymous Anonym said...

anonym:
tack för tipset! tar gärna emot fler tips på bra concealers, gärna en i "penform" precis som ysl.
Hur vet man om den innehåller nickel eller krom? Vad heter det på innehållsförteckningen?
Tack!
Anna

9:43 em  
Blogger helena said...

anna: kolla in cliniques airbrush, den ljusar upp nåt väldigt.

manja: just inför balen kanske du kan testa med nåt uttorkande just på finnarna så att de läker ut, men för att förebygga nya så rekommenderar jag också peeling.

9:44 em  
Anonymous Anonym said...

Anna. Krom är det samma som chromium vilket finns i olika former, beskrivs mer ingående på www.shenet.se. Står oftast under may contain och man får då prova försiktigt. Mitt råd är att hålla sig till kvalitetsmärken men vara vaksam mot allt som skimmrar, glittrar och reflekterar ljus.

När det gäller nickel tror jag att det är hylsorna och redskapen som är den stora boven. Att fuktiga produkter så som concealer lösgör nickel ur metall på penslar etc. Själv använder jag mig av plastspatel och fingrar som redskap när jag kamoflerar mörka ringar under ögonen.

Utslag under ögonen är ett elände men man kan gå runt det. Du kan fortfarande lägga en snygg makeup men välj dina produkter och redskap med omsorg.

5:52 em  
Anonymous Anonym said...

Hyvä Internetin käyttäjä, sinulla on vuoden alussa taloudellinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi ja käynnistää toimintasi uudelleen.
Olen ranskalainen liikenainen, joka on taloudellisessa umpikujassa, joka pakottaa minut ryhtymään rajuihin toimiin.
Tässä olen, sain taloudellisen perinnön joltakulta, joka arvosti minua kovasti, kun olin elämäni parhaimmillaan ja joka nimesi minut yhdeksi omaisuutensa perillisistä.
Tänään naimisissa ja lapsilla en haluaisi lunastaa tätä rahastoa sillä riskillä, että se voi johtaa eripuraisiin kotitaloudessani, mutta Dubain tilin eräpäivä on melkein saapunut ja siksi katsoin parhaaksi lahjoittaa nämä rahat vähävaraisille henkilöille. kuin jättää pankin valmiiksi eräpäivän saavuttaessa.
Jos olet kiinnostunut tai haluat tietää lisää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä.

Whatsapp: + 33 755 427 645
Sähköposti: laskielena@gmail.com

3:03 fm  

Skicka en kommentar

<< Home