lördag, maj 06, 2006

skumgummisnurpor

Ska strax locka håret med hjälp av några färgglada skumgummisnurpor, får väl se hur det går.
Jag har fortfarande inte vant mig vid att vara långhårig, jag klippte ju aldrig av mig håret som det var tänkt. Har påverkats mer av alla "men tänk på bröllopet, då vill du ha mycket hår att jobba med" än jag egentligen vill erkänna. Så håret det bara växer och växer, jag som aldrig har fattat vitsen med längre än axellångt hår.
Nåja, åter till snurporna. Det är lika bra att fixa till det där nu, så jag hinner skölja ur håret om resultatet skulle bli allt för anskrämligt.
Det är vår, jag har nynoppade bryn, tårna är lackade och kroppen är busad. Ikväll är det utgång med tjejerna, finwrapen och högklackat ska på. Livet är gött!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det låter grymt roligt! Det 'r så härligt att bara pilla och fixa sig sådär riktigt vrålsnygg:p bar kul är det.. Hoppas utgången blir lika rolig som den låter! Nu ska jag åt och slänga mig i solstolen igen :)

ha det bra, Kram Emma

3:18 em  
Blogger Fru Choklad said...

Well jag har ju som framgår av ett inlägg på min blogg närmare 1 meter hår och envisades med att det skulle vara lockigt när jag och maken gifte oss förra sommaren. Frisören rullade hår i över en timme innan allt satt uppe och sedan var det en lång väntan i torken, men resultatet var underbart, så var inte ledsen för att du "fallit för trycket" och sparat. Jag tror inte att du kommer att ångra dig!

4:42 em  
Blogger helena said...

emma: tack, det blir det säkert. Ha en trevlig kväll du oxå.

bling bling: jag blir väl så anti så jag kapar det lagom till bröllopet kan jag tänka. Det är svårt med långt hår om man inte är van, det är ju liksom ingen frisyr på det utan man får fixa och dona hela tiden.

5:03 em  
Anonymous Anonym said...

Jag rullade också upp håret på skummgummisnurpor en gång. Jag sov i det och vaknade med en afro. Jag försökte rädda det med att kamma ut lockarna.
Resultatet: uberfrissig afro ;)

9:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home