lördag, september 16, 2006

Blush Focus fick det bli

Nu hoppas jag att jag har svaret på krämrouge-frågan. Var en sväng i Skövde idag, kikade in på Åhléns och där fanns Lancômes Blush Focus i färgen Framboise on the rocks, nr 09 (245kr). Inte ett glitterkorn så långt ögat kunde nå, så det var ju bara att slå till.

10 Comments:

Blogger Sandra said...

Vet inte om det var den jag såg härom dagen. Är den lite "bärig" åt det lite plommonlila hållet? Svårt att sätta namn på färger.
Hur som helst tittade jag på några nyinkomna häromdagen, men den enda de hade som man fick prova var en rosa(tror den hette marschmallows)verkade vara en bra kandidat som cremerouge- inte just den färgen, men jag såg att den fanns som "plommonlila"- och den skulle jag kunna tänka mig. Jag kommer inte ihåg vad hon sa rouget hette, det kanske inte alls är samma som du köpt. Hoppas man får recension, och bild snart ;)

10:26 em  
Anonymous Anonym said...

Yeay, jag vann! :D Haha. Hoppas du gillar den lika mkt som jag.

10:51 em  
Anonymous Anonym said...

Det är det bästa cremerouget..tycker jag=)! Räcker i eeevigheter oxå!

11:47 em  
Anonymous Anonym said...

nu när du fått hjälp, hoppas jag att du kan hjälpa mig ;)

vad skulle du rekommendera för foundation i rimlig prisklass? jag har ganska normal hy nu lite fet kanske. Men till vintern blir den kruttorr! (du kanske har nån lösning på det med?!) tack på förhand :)

oj en sak till! ett rosa läppstift/läppglans? vet du nått bra sånt? också det i rimlig prisklass ;P ungefär som på den här bilden: http://www.hollywoodrag.com/index.php?/gallery3/image_full2/7476/

11:48 em  
Anonymous Anonym said...

Sandra: Köpte precis ett från Max Factor som hade ungefär den färgen. Hette Silk Gloss Tube i färgen Whispering Pink. Fanns en till färg som hette Nude nånting, kanske är ännu mera lik det du vill ha.. Är kampanj på Lindex just nu för dom så dom kostar bara 65 kr (85 kr i vanliga fall, tror jag). // Jenny

2:42 em  
Anonymous Anonym said...

Tack Jenny! nu väntar jag bara på foundationsvaret ;D

3:08 em  
Anonymous Anonym said...

Wow, då har du varit i mina hemtrakter. Jag använder M.A.C's Blushcreme och i den finns det inget glitter och jag tycker även att den ger färg, alltså ingen tint.

8:58 em  
Blogger helena said...

goddess: ja, jag tror det är samma vi menar, men visst är det svårt med färgerbeskrivningar.

sandra: det är svårt att veta vad du menar med rimlig prisklass. Köp ett billigare läppstift eller gloss och lägg lite mer krut på foundation skulle jag säga. Ljusrosa läppstift finns i de flesta märken, kanske Maybellines watershine kan vara nåt att kika på.
MAC har bra foundations tycker jag. I budgetklassen så tycker jag ofta att man får höra goda recensioner av Max Factors "2 i 1", den som har en primer också.
Jag vet ju inte vad du använder för hudvårdsprodukter, men många behöver byta till en mer vårdande lite "fetare" under vintern. Sen kanske du kan dra ner på tvättandet när du börjar bli torr, rengöra ordentligt på kvällen men ta det lite lugnt på morgonen.

5:28 em  
Anonymous Anonym said...

tack för tipset! har varit sugen på primer också. men har aldrig tänkt på 2 i 1 alternativet :P

9:01 em  
Anonymous Anonym said...

framboise betyder väl hallon så den torde vara bärig...

9:49 em  

Skicka en kommentar

<< Home