måndag, november 06, 2006

a few good men is all you need


Ja, nu har jag nog allt jag behöver! Ikväll ska jag duscha i mjölkchoklad och pepparkaksskrubba mig mjuk som en babyrumpa.
Det här snaskiga paketet beställdes från HQhair i tisdags och fanns att hämta ut i fredags, det är raskt marscherat det.

15 Comments:

Blogger a spoonful of mint said...

Åh, jag vill också ha! Var det dyr frakt?

7:17 em  
Blogger helena said...

fraktens grundpris är £3,5 sen läggs det på £0,7 för varje ytterligare produkt man köper.

7:23 em  
Anonymous Anonym said...

Min senaste beställning från HQhair var rekordsnabb! Jag beställde på fredags em (det kan t.om ha varit efter kl 17!) och på måndagen hade jag paketet i brevlådan! Snacka om snabbt.

7:56 em  
Anonymous Anonym said...

Åhhh, supergulligt!! Ska beställa ett jag oxå!!

8:03 em  
Anonymous Anonym said...

Åh gud tror verkligen att jag gjort ett stort misstag, beställde från philosophy.com istället och nu får jag betala svindyr frakt ( 200 kr), aja jag får väl nöja mig med att jag får extraprov och en ice cream man body lotion på köpet,samt någon sorts reklambok. Vet du hur mycket man får betala om det fastnar i tullen också? Får man betala extra då beroende på hur det väger eller betalar man beroende på sträcka paketet ska färdas. Aja satte min som gift, har hört att de inte fastnar då i tullen, åtminstone om de kommer från ebay. Var gingerbread man bra föressten? Har nämligen beställt exakt samma scrub som du, och exfoliator.

8:10 em  
Anonymous Anonym said...

mmmmm..

8:22 em  
Blogger helena said...

mari: visst är de toppen!

lina: philosophy är the grej :)

klara: då kanske det jämnar ut sig :)
När det gäller tull så tror jag de går på varuvärdet.
Får återkomma med omdömme om skrubben.

8:34 em  
Anonymous Anonym said...

Oh vill också ha! På tal om tull. Första gången jag beställde från Benefitcosmetics.com (USA) blev det tull... först fick jag vänta i TVÅ månader innan paketet släpptes sen blev det fina 250 kr i tull, förutom frakten. så kan man köpa i europa så ska man nog göra det.. och slippa onödiga utgifter...

9:14 em  
Anonymous Anonym said...

Men jag fattar inte...jag ringde till Tullverket och frågade, och enligt dem ska man inte behöva betala någon tull för kosmetika... Varför är det då då många som råkar ut för det? Väntar nämligen på ett paket från Benefitcosmetics och blir lite orolig...hm...sist jag beställde gick det dock finemang och jag behövde inte betala något extra!

10:12 em  
Anonymous Anonym said...

Vid närmare eftertanke...även om det inte ska vara någon tull på kosmetika så har jag hört att man egentligen ska betala moms på varor man fraktar in till Sverige...det kanske är det som de har fått betala när varorna har fastnat i tullen??

10:30 em  
Anonymous Anonym said...

Åh så underbart paket :)

11:20 em  
Anonymous Anonym said...

Åh såå härligt...måste beställa när lönen kommer..

9:16 fm  
Anonymous Anonym said...

Aj löööv hqhair! beställde på fre och tisdag morgon hade jag mitt paket i handen! Beställde philosophys The ski house - meganöjd! Förra året köpte jag The muffin man -lådan. Och nu är jag bra sugen på The milkman!

11:32 fm  
Anonymous Anonym said...

jag gillar de där jättemycket :D men är det inte konstigt att lukta choklad? ;)

5:34 em  
Blogger helena said...

lina: ja, det är momsen som läggs på, men jag tror också att det läggs på en annan avgift när man beställer från vissa länder som t ex usa.

jojo: nej då, doften sitter inte i så länge. Annars hade det nog varit lite mysko :)

6:20 em  

Skicka en kommentar

<< Home