onsdag, november 22, 2006

IKEA och smink


IKEA drog idag iväg ett mail till mig och ett gäng andra bloggare för att informera om att de nu har praktiska förvaringslösningar till smink också. Finfint att man har förstått att sånt här behövs i badrummet. Men ack vad trist utformat det är. Den vita varianten här ser ut som min besticklåda ungefär. Det här är möjligen praktiskt, men de får knappast kreativiteten att flöda. Mina kära dyrgripar förtjänar mer.

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åhh, jag har letat som en tok efter en bra sminklösning. Har ett ganska litet badrum nu och använder faktiskt en bestiklåda. Känner du till om det finns några bra varianter som funkar?

10:15 em  
Anonymous Anonym said...

Vad heter de då? (Vilken förvaringlösning som helst är bättre än ingen för mig)

10:19 em  
Blogger helena said...

Usch det där inlägget lät kanske drygare än vad jag hade tänkt. Det är klart att de här förvaringarna är jättepraktiska och allt blir väldigt överskådligt, ikea är bra på sånt. Klart du ska kolla in om det är nåt i den här stilen du är ute efter.
Men jag tycker att smink också kan smycka ett hem, oavsett om man har plats med ett sminkbord eller bara en hylla i badrumsskåpet. Jag har t ex köpt snygga billiga glas på indiska som jag ställer penna, penslar, mascaror osv i. Jag har läppglansen i en frukostskål och ögonskuggorna på ett träfat.
Jag kanske skulle fixa till ett inlägg med tips på smart förvaring som också är snygg?

10:25 em  
Blogger helena said...

dilona: "Anordna"

10:27 em  
Blogger Sandra said...

Jag skulle vara tacksam för "inredningstips". Har väntat länge på förvaring till smink från IKEA. Bättre än inget, men inte jättebra.

11:47 em  
Anonymous Anonym said...

Ja, det vore jättekul om du ville ordna ett inlägg om praktisk OCH snygg förvaring.
Själv har jag penslar och sånt i ett vanligt dricksglas från Ikea, läppglans och läppstift i en korg med lock, och ögonskuggor i en rosa låda som varit presentförpackning för parfym. Funkar, men inte helsnyggt :)

7:51 fm  
Anonymous Anonym said...

Fick du någon info om när produkten kommer att finnas att köpa?

8:16 fm  
Blogger helena said...

b-m: de finns uppe på hemsidan, så jag antar att det finns att köpa nu.

8:30 fm  
Blogger Översättarhelena said...

Muji på Åhléns har snygga ställ med massa småfack (passar för läppstift m.m.) och småbyråer i transparent plexi som passar för smink och annat.

8:51 fm  
Blogger helena said...

översättarhelena: låter som nåt jag måste kika närmare på.

9:23 fm  
Blogger a spoonful of mint said...

Jag gillade den svarta. Känns lite 80-tal.

12:20 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har iallafall mina smycken i genomskinliga pärlburkar i "våningar" från Panduro Hobby, kanske de har pansellådor eller nåt som passar smink också?

10:16 em  

Skicka en kommentar

<< Home