lördag, december 09, 2006

sminkskola för killar

Aftonbladet har en liten sminkskola för killar. Med några grundläggande tips om hur man använder concealer och mascara t ex.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag undrar om du vet var man kan köpa id smink billigare än i butik? Finns det någon bra webbshop eller så? Tack för en toppenbra blogg förresten!

8:18 em  
Anonymous Anonym said...

Spännande! Det måste jag läsa:)

8:50 fm  
Blogger helena said...

flickan: kolla in tradera och ebay där kan man komma undan lite billigare, men det gäller ju att ha koll på vilken nyans det är man ska ha. Själv köpte jag kabukiborsten och mineral vielen på nätet och provade ut och köpte själva id pudret på en hudvårdssalong. Sparade nog en tre sköna hundralappr på det, så det lönar ju sig att kolla runt.

10:36 fm  
Anonymous Anonym said...

Hmm... jag tyckte inte det såg bra ut med smink. Visst såg det mer perfekt ut men det ser fel ut på något sätt. Killar ska inte se ut som Barbie, ska vara lite mer härjat manliga! Visst ska dom ta hand om sig och sådär men just smink har jag svårt för. Blir liksom bebishy på en vuxen man och njaa, de faller mig inte riktigt i smaken. Men det här är ju bara min åsikt såklart! Utsidan är ju inte allt ändå, känner sig killen snyggare när han är sminkad så får han väl sminka sig då och jag skulle gillat honom lika mycket ändå.

1:16 em  
Anonymous Anonym said...

Tack så mycket, det ska jag kolla in.

4:09 em  

Skicka en kommentar

<< Home