fredag, december 08, 2006

tack för tipsen

När jag skrev ett inlägg om vilka böcker jag tycker att en sminkjunkie borde ha i bokhyllan så dök det upp en hel del bra tips som gjorde att jag genast fick lägga en beställning hos adlibris. Idag var det leverans, så nu kommer kvällen ägnas åt Da Vinci koden på dvd och lusläsning av Bobbi Browns Beauty Evolution.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har också den boken :) Jättebra och hrundläggande tycker jag. Härliga bilder också.

9:39 fm  
Anonymous Anonym said...

grundläggande ska det va så klart :)

9:40 fm  
Anonymous Anonym said...

Okej, detta är inte om smink men huden under är nog så viktig! Har gjort de där dumma som man VET att man inte ska göra men ändå inte kan hålla sig ifrån, klämt på en finne! Och nu har jag fått några små ärr i ansiktet, inte stora asså men det stör mig! Någon som har bra tips på nån kräm eller nått som kan hjälpa till att få bort sånt? Känns ju som det skulle vara för bra för att vara sant om det fanns något som funkade, men det skadar ju inte att fråga i alla fall. Så har du LGB eller någon annan tips på något som kan hjälpa?

12:09 em  
Blogger helena said...

Läs mitt inlägg Zap that zit
http://www.lipglossbitch.se/blog/2006/10/zap-that-zit.html
Där tipsar jag dels om hur man går tillväga, för att orsaka minst skada, om man nu absolut måste klämma på en plita, dels om några produkter som jobbar uppluckrande på finnar och ärr. Jag lovar inga mirakel, men det kan ju vara värt att testa.

12:56 em  

Skicka en kommentar

<< Home