måndag, januari 01, 2007

plocka bort länken

Jag har ju raderat bloggen Helenas funderingar och blev nu uppmärksammad på att annat, lite mindre barnvänlingt innehåll finns på den adressen numera. Så ni som ev har bloggen med i nån länklista kan väl vara så rara och plocka bort den.

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej! ...två frågor som inte har med "Helenas funderingar" att göra...

- Har du testat MD:s "Skincare Alpha Beta Daily Face Peel"? Isf vad tyckte du om den?

- Har du något bra tips på lotion till hela kroppen? Har många bra vardagsvarianter från apoteket och body shop som funkar jättebra, men de har det gemensamt att det tar ett tag för dem att sjunka in - huden blir kladdig och inte särskilt ta-på-vänlig.. jag skullle vilja hitta någon kräm med lyxig känsla, som sjunker in snabbt, luktar gott, gärna har ljusreflekterande egenskaper och som gör huden riktigt LEN! Något du har råkat på?

Tack på förhand.. och du... denna blogg är OVÄRDERLIG! :) :)

2:28 em  
Anonymous Anonym said...

Jag skulle vilja tipsa om mitt favvis-lotion:
Laura Mercier Tarte au Citron Body Lotion.
Helt outstanding! Har alla de egenskaper som du efterlyser, förutom ljusreflektionen.

3:33 em  
Blogger helena said...

Ulrika: tack, vad glad jag blir :)
Jag har inget vidare tips på body lotion dock, jag är en torris och det krävs en rejäl kräm typ body shops kroppssmör för mig.

6:18 em  
Anonymous Anonym said...

Hej, Såg i nya Allure (som jag prenumererar på efter tips fr dig) att L'Oreal kommer med nya ögonskuggor på stift och att Revlon kommer med någon sorts glitterpuder som man lägger utanpå läppglansen... kul med lite nyheter på det nya året! Vi håller utkik va?

9:14 fm  
Anonymous Anonym said...

Vill bara tacka för tipset på ny Juicy Tubesfärg. Myrttile, läste här, åkte direkt och köpte. Sitter som en smäck! Perfekta vardagsfärgen för mig också. Tack, tack, tack!!!

10:51 fm  
Anonymous Anonym said...

Hejsan, älskar din blogg! Är inne nästan varje dag och tittar! Jag skulle bara fråga om någon har testat sminket från Barry M som säljs på ASOS? Är sugen på ögonskuggorna... Tack på förhand

3:03 em  
Blogger helena said...

anonym: får vi ha koll på då!

annicab: det är favvisen ju!

ellen: tack :) har inte testat Barry M själv tyvärr.

5:45 em  
Blogger Sandra said...

Ännu en budget, men den kladdar inte och fint skimmer är Oriflames serie Pearl.Lite lagom och blir inte massa skimmer. Luktar gott.

9:09 em  
Anonymous Anonym said...

Är nyfiken på Lee Stafford Head serum, någon som provat? kan det mäta sig med Philip B Shine shine? Är ju 200:- billigare(båda finns för övrigt på accessora)

10:52 em  

Skicka en kommentar

<< Home