måndag, oktober 30, 2006

i natt blir det svårt att sova...

Imorgon ska jag till tandläkaren. Ångest! På riktigt.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lycka till! :)

12:15 fm  
Anonymous Anonym said...

Åh, jag också. Till tandläkaren i dag alltså. Det är dessutom bara andra gången jag är hos just den här eftersom min tidigare tandläkare, som vände sig främst till personer med tandläkarskräck, slutade. :-( Lycka till!

8:46 fm  
Anonymous Anonym said...

jag brukar alltid försöka glömma det och på nåt sätt lura mig själv till att hamna där. Ångesten blir lite lättare då. Ha det gött
lycka till

10:45 fm  
Anonymous Anonym said...

Undersökning eller lagning? Tänk som så att du hellre går och kollar tändena än låter dem ruttna. Det är lyx för vissa att få gå till tandis. Jag går gärna 1 gång/år för jag vill ha dem i bra skick. och upptäcka småfel.

11:23 fm  
Blogger helena said...

Wohoo, inga hål!

milla: jag förstår vitsen med att gå till tandläkaren, och jag gör det ju också regelbundet. Men rädsla och ångest är sällan kopplat till förnuftet.

6:12 em  
Anonymous Anonym said...

Jag vet precis hur det känns...lycka till och kram!

7:08 em  
Anonymous Anonym said...

Jag håller på att få en bro i överkäken. I går slipade de ner ena tanden som de skall fästa den i. Över den fick jag en provisorisk krona i aluminium. Den trillade av i dag, så nu har jag tid klockan 08.00 i morgon för att fästa den på nytt. Nästa gång skall de slipa ner tand nr 2. Det innebär att jag kommer att tvingas gå med provisoriet på två tänder under ca 3-4 veckor. Oh what joy... Not!!!

Suck!

Är oxå rädd för tandis, måste ta lugnande innan jag går dit.

11:42 fm  

Skicka en kommentar

<< Home