fredag, oktober 27, 2006

nytt i foundationgarderoben

Köpte en ny foundation idag. Efter lite rådfrågande med en av expediterna på Kicks så föll valet på Lancômes Adaptîve, en foundation med spf 10 som ska passa en blandhy som har en tendens att bli rödflammig framför datorn. Återkommer med omdöme när jag testat den i diverse situationer.

5 Comments:

Blogger Alison said...

Oj, den köpte jag för evigheter sedan och jag minns att jag tyckte att den var usel. Tror att jag fick en massa finnar nästan omedelbart. Hoppas den funkar bättre på dig.

Däremot är Cliniques Superbalanced jättebra på min blandhy, om man vill ha flytande foundation.

7:54 em  
Anonymous Anonym said...

Ska bli spännande att höra vad du tycker om den! Jag letar om en galning efter en bra foundation.

8:10 em  
Blogger helena said...

oh no! det låter illavarslande. Får hoppas den funkar bättre på mig då.

10:54 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har använt Adaptive ganska länge nu och är mkt nöjd (gillar överlag Lancomes foundations). Den är lätt att arbeta in och jämnar ut hudtonen perfekt. Fixerad med puder så håller den garanterat hela dagen framför en dataskärm. Ska bli intressant att höra ditt omdöme.

7:13 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag gillar den också! Däremot är jag ganska "färgkänslig". Tycker att min sommarvariant i nr 3 funkade superbra men vintervarianten i nr 1 var av någon anledning inte lika bra. Kanske har det mer att göra med att jag är tottate på vintern än med själva färgen? Vilken nyans köpte du? /Lotta

8:38 em  

Skicka en kommentar

<< Home