måndag, oktober 23, 2006

tummen ner för munsårsplåster

Nej, men allvarligt, det här med munsårsplåster. Lät ju så bra ju... men funkar inte alls. De är för stora och man kan inte låta bli att pilla med tungan så att en flärp lossnar. Sen sitter man där med plåstret fladdrandes. Och det är inte ett dugg osynligt! Fladdret och tungpillet orsakar dessutom talfel deluxe.
Aj, nu nös jag så skorpan sprack. Fasen, ska jag a l d r i g få pussa min man igen eller?

15 Comments:

Anonymous Anonym said...

nää fortsätt med å kyss din man skriver jag! :)

11:57 em  
Anonymous Anonym said...

Om det är herpes du har:
Köp L-lysin på hälsokost och jag kan nästan garantera att du inte kommer att besväras av munsår igen. Jag hade munsår ca 4ggr per år och nu efter att jag börjat äta l-lysin har jag inte haft det på ett år! Prova!

Ps. kyss inte din man om du har herpes. Man kanske inte tänker på det, men det är faktiskt en obotlig sjukdom som orsakar mycket besvär för den som drabbas.

1:29 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag testade sonens cortison-salva (Kenacort T) och det funkade mycket bättre än Vectavir! Receptbelagd dock, men när jag ändå har den hemma... behövde bara smörja på kvällen och så var det nästan borta på morgonen!

9:01 fm  
Anonymous Anonym said...

Ha ha...jag kan verkligen tänka mig att det är svårt att inte låta bli att pilla med tungan, ungefär som sockret på munken...eeeh...kanske inte. Ha en bra tisdag!

10:27 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej! Såg i ett av dina tidigare inlägg att du Lancome Juicy Wear lipglosset. Jag fundrera på att köpa den men undrar hur konsistensen är (som Juicy Tubes?), hur resultatet blir med den och om den har någon särskild doft? Har någon här testade Cover Girls Lash Exact mascara (den som ska vara ungefär som Max Factors Masterpiece mascara) och kan ge ett utlåtande? :) Mvh//

12:35 em  
Anonymous Anonym said...

Jag hoppas dom hittar ett botemedel mot herpes snart. Så irriterande!

2:11 em  
Anonymous Anonym said...

säger bara knappnål och vectavir... aj, men det försvinner sååå fort

3:28 em  
Anonymous Anonym said...

Visst är det irriterande! Man är aldrig så kyssugen som den där evighetslånga veckan!och du...JAG tror du vet att det smittar...;) /Esmi

4:15 em  
Blogger Ivana said...

Gah! Dåligt tecken det här, måste betyda att jag snart kommer få munsår, det var länge se nu. Men nu vet jag att jag inte ska testa de där plåstren :)

7:03 em  
Anonymous Anonym said...

Hahaha, på reklamen tar hon ju läppstift över plåstret, kanske därför det håller bättre. Eller så är även det en bluff :)

8:10 em  
Blogger helena said...

Ja, det är så jäkla trist. Men jag har märkt att Elizabeth Ardens eight hour cream läker minst lika bra som vanliga munsårssalvor. Så nu slipper jag lägga mina surt förvärvade slantar på de där löjligt små tuberna.

9:16 em  
Anonymous Anonym said...

Maken testade munsårsplåstret och tyckte det fungerade suveränt!
Men ni behöver inte strunta i pussarna bara för att en av er har munsår, om det inte är för att det känns lite olustigt för det smittar tyvärr även när det inte syns, dvs har du en gång fått munsår så är risken stor att du sprider det vidare till ALLA du pussar, vare sig du har munsår just då eller inte.

7:59 em  
Anonymous Anonym said...

Ha ha ha!! Va rolig du är, "fladdret och tungpillet"..!

:-)

8:54 fm  
Blogger helena said...

Njae, pussas vill jag nog inte ändå även om han redan skulle vara "smittad". Dels är det ju rätt äckligt överhuvudtaget med så, och sen gör ju just munsår så vansinnigt ont också.

jenny: ja för tusan, man måste ju försöka även i munsårsmörkret :)

8:18 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har också problem med munsår :( Får det minst två gånger/år och det varar i ca två veckor :S Vad jag har hört kan man aldrig bli av med det helt när man väl fått det..? Men det kanske ändå finns något sätt att göra så man åtminstone slipper få det så himla ofta, önskar bara jag skulle veta vad xP Jag tror inte det är någon större fara att du kysser din man, för smittorisken är som allra störst INNAN munsåret bryter ut, så han är troligtvis redan smittad isf :P Men sen är vissa immuna mot det viruset, vilket gör att de inte heller blir smittade av det har jag för mig :P Jag pussade min pojkvän när jag fick munsår/herpes, och han har inte fått det en enda gång, så han är nog immun tror jag, lyckosten :P

6:15 em  

Skicka en kommentar

<< Home