lördag, oktober 28, 2006

Holiday hos Philosophy

Philosophy hälsar oss välkomna till sin nyöppnade Holiday Boutique. Här finns mängder med tips på härliga julklappar. Eller varför inte tillfredsställa sitt egna sötbegär?

Här är senaste tillskottet i a few good men familjen, the milkman. Väskan innehåller duschkräm, en skimrande kroppskräm och läppglans. Och allt doftar mjölkchoklad!
Läppglansen kan jag gå i god för, alla gubbarna är underbara.


För den som behöver lite mer varierat för att dämpa sötbegäret så kanske ett Holiday house-set kan passa. Det innehåller kroppskräm som doftar kanelbullar, eggnog duschkräm och ett powdered sugar cookie läppglans. Husen finns i ytterligare en vintrig variant, the ski house, där är det dofter av varm choklad och marshmallows som gäller.

The gingerbread man är en klassiker i juletid. Jag vill iaf ha en rejäl burk hot salt scrub av tomten i år. Kan man inte få nog så finns även pepparkaksgubben i ett helt väsk-set.

I år kör vi american-style och hänger randiga polkakäppar i granen. Sen tar vi med oss smarrigheterna in i duschen. Candy cane väskan innehåller dusch- och kroppskräm och ett läppglans. Allt doftar pepparmint.


17 Comments:

Blogger stasia said...

OH. Vilka underbara askar, smaker och dofter! yammi! jag flyttar till NY om 10 dagar och då ska jag absolut köpa the ski house & holiday house och peppargubssättet! jag är en sådan sucker för dofter! tack för tipsen!

4:23 em  
Anonymous Anonym said...

kommer ngt av det till Sverige el har du tips på vart man kan köpa??? väcker ju ett sånt ha-begär att man dör :)

5:28 em  
Anonymous Anonym said...

udfudJag har redan checkat allt detta och har själv förra årets muffin-man.. De är såå härliga så i Paris kommer det bli the ski house. Väldigt nice :) :)

7:40 em  
Anonymous Anonym said...

Ja, Philosophy har de underbaraste julsamlingarna!

11:05 fm  
Anonymous Anonym said...

Guuu...de där blev jag verkligen sugen på:) Mums!

12:44 em  
Blogger helena said...

stasia: lucky you :)

linda: Cow säljer ju en del av philosophys produkter, vet inte hur de är med att ta in såna här set doch (www.cowparfymeri.se)
Det kan vara värt att kika in på brittiska HQhair också, och se vad de har. www.hqhair.com.

sorbonne: jag kunde inte bestämma mig förra året så det blev bara läppglanssetet. Men hittar jag milkman nånstans så slår jag till direkt :)

bjooti: helt sant!

12:46 em  
Blogger stasia said...

undrar angående läppglansen. är de så där sliskigt glansiga, eller mer som lypsyl, eller lite glansiga bara?

2:47 em  
Anonymous Anonym said...

Ni måste bara besöka NK's nya parfymavdelning i Göteborg! Cow har öppnat sin butik med Laura Mercier och Vincent Longo (såg dessvärre inte Philosophy. Hela avdelningen har blivit så jättefräsch så ni anar inte! Jag blev så himla köpsugen! Ljust, fräscht och modernt till tusen!

3:53 em  
Anonymous Anonym said...

Sjekk ut eBay, der finnes både settene og de ulike produktene til salgs individuelt! Philosophy`s nettbutikk tar 40 USD i frakt, og det er for mye!

4:16 em  
Anonymous Anonym said...

Oj vad mumsigt!!

5:11 em  
Blogger helena said...

stasia: de är tjocka och glansiga i konsistensen, inte riktigt spegelblanka som tex juicy tubes, men mycket glans är det.

8:55 em  
Anonymous Anonym said...

Går det att beställa till sverige?

12:30 em  
Anonymous Anonym said...

vilka härliga produkter

1:51 em  
Anonymous Anonym said...

oj, philosophy är några som verkligen lyckas exemplariskt med förpackningar. Hjälp vad sugen man blir på att KÖÖÖÖPA!

3:50 em  
Blogger helena said...

moa: tror att philosophy skickar till sverige, men man får tänka på att tullavgiften tillkomer i sådana fall. HQhair har en del från Philosophy, de skickar från england så där behöver vi inte tänka på tullen.

7:57 em  
Anonymous Anonym said...

De finns på Hqhair nu!

7:24 fm  
Anonymous Anonym said...

Fick hem det här underbara läppglanssetet igår http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P164002&categoryId=RP&navAction=jump

de luktar helt underbart och förpackningarna är ju värda att dö för! älskar philosophy's grejer!

4:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home