onsdag, november 15, 2006

party party

Ikväll ska jag på "makeup- och hudvårdsparty", ME (minns inte riktigt vad förkortningen står för) är det som ska demonstreras. Nån som har testat och kan tipsa om godbitar?

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Läste här tidigare att Bi-Facil är den bästa ögonmake-removern du testat, och du har rätt; den är bra! Men har du testat Helena Rubinsteins All Mascaras? Den är super, lämnar inte den minsta oljiga ytan efter sig!

10:14 fm  
Anonymous Anonym said...

Testa Talikas remover - finns på nk och pub i stockhom. gissar att den finns på andra kicks också? bäst, bäst och åter bäst.

12:04 em  
Anonymous Anonym said...

http://www.marjaentrich.com/
Hade deras ansiktsvatten med rosenolja ett tag som var jättebra, verkar som de kallar det uppfriskande hudlotion nu. Kanske värt att testa?

12:26 em  
Anonymous Anonym said...

Är det Marja Entrich du menar? Använde deras produkter för (herrejösses vad tiden går)kanske 10 år sen och DÅ var det det bästa som fanns.De och Redken var mina favvosar.Som sagt DÅ var deras produkter suveräna, finns kvartspeelingen kvar så kan den rekomenderas om du vill ha ngt som biter rejält. Hälsn Esmi

4:48 em  
Anonymous Anonym said...

Till något helt annat...
Jag skulle behöva råd och hjälp. Är det någon som har tips mot statiskt elektriskt hår? Kylan ger mig ett elände. Jag kan inte längre borsta mitt hår utan att det tovar sig och varje natt måste jag sova med flätor för att inte vakna upp med en ullboll på huvudet. Finns det något produkt man kan använda för att bli av med detta? Hälsningar Louise

5:12 em  
Anonymous Anonym said...

Hej.
Jag fick tipset av min mamma för några år sedan, när jag hade mycket problem med finnar, att testa Marja Entrichs Medical lotion för problemhud. Hon hade använt den när hon var ung. Kan inte säga att jag direkt trodde att den skulle funka, men den är faktiskt riktigt bra! Kan dessvärre bara ha den på natten, då den sitter som som ett brunt lager på huden. Mindre snyggt. Men värt att testa om man har problem med finnar.

6:53 em  
Blogger helena said...

Ja, Marja Entrich var det. Tack för tipsen.

Anonym: nej, jag har inte testat helena rubinsteins. Känns inte så nödvändigt att testa en annan i den prisklassen när man har hittat en favvo. Till vardags kör jag med Body Shops kamomill, som är lite snällare mot plånboken :)

louise: jag la din kommentar i ett nytt inlägg, hoppas du får massor med bra tips :)

9:09 em  
Anonymous Anonym said...

Lite sent att tipsa nu kanske, men ME´s vetegroddsolja är suverän!:)

10:58 em  
Anonymous Anonym said...

Har också ett ME-tips! Det här kommer att låta hur knäppt som helst men fick tipset om att använda sjögräs duschtvålen som schampo när jag hade problem med kliande hårbotten! Och det funkade! Samt att håret blev glansigt och fint. Fast kanske inget man skall använda i håret regelbundet.

3:54 em  
Blogger helena said...

nyans: ja, hon tipsade faktiskt om att den kunde funka om man hade problem m hårbotten.

6:55 em  

Skicka en kommentar

<< Home